Nejnovější recenze ze sekce Sety autodráh
Celkové zpracování pěkně. Scházelo nějaké zabradli, chybělo několik nálepek,autíčka nedrží v dráze.
- Autodráha je opravdu veliká, sestavuje se jednoduše
- Zavádějící odkaz, chtěla jsem pro syna svítící autodráhu, což ve vyhledávači je tato autodráha, tak označena, ovšem přijde autodráha, která rozhodně nesvítí, autíčka nemají světla- místo světel díry.
- Návod žádný, informace maličkým písmem, že ani lupou nelze dobře přečíst. Po prostudování webových stránek, jsem přišla na to, že označena "svítící autodráha " je jen odkaz a přímo u prodejce je rázem že svítící autodráhy jen flexibilní autodráha.
- Klamaní zákaznika
- Za rozumnou cenu hodně zábavy
- Různé druhy tratě
Splnilo očekávání. Byl to dárek pro děti. lze nastavovat různé mód závodu. Autíčka mají i magnet, dobře drží na dráze.
Perfektní hračka -dítě musí přemýšlet co zmáčknout, aby se autíčko posunulo dál.
- super
- Pořídili jsme jako dárek k narozeninám, lehce sestavitelne
- Možnost dokoupení dalších částí které jsou kompatibilní
- Za nás i syna velká spokojenost
- Zboží mělo ulomený jeden dílek.
Super
- vnuk si stím rád hraje
Auto jsem vybrala pro vnuka ,dle obrazku jsem myslela že bude větší,ale líbí se je spokojený.
- Krásné motivy autíček
- Autíčka málokdy vyletí z dráhy
- Dílky pěkně do sebe pasují, dráha se nerozpojuje
- Kluci jsou nadšení a vydrží u toho klidně i hodinu
- Cena odpovídá
- Kvalitní zpracování
Byl to dárek a splnil účel. Udělal radost.
Trošku zlobí občas kontakty, ale je třeba je spràvně ohnout. Vlastně tak jak to bývalo i na starých drahách. Jinak je to fajn a jde si s tím pěkně vyhrát. V plné kombinaci je to docela těžké projet.
Mám jako dárek pro vnoučka na Vánoce.
horší zpracování
ve tmě moc nesvítí
- skvělý dárek, dítě bylo nadšeno
Pěkná, pevná, drží.
- funguje
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »