Nejnovější recenze ze sekce Sety autodráh
Zboží jsem koupil se slevou. Za takové peníze je to dobré, ale za plnou cenu bych nekoupil.
- Dobrá zábava při závodění s vnukem.
- Zajímavé
dostatecně velká, výhodou jsou dvě přiložená autíčka
- Dizajn
Kupované ako darček pre ročné dieťa, dráha dieťa zaujala a určite sa s ňou zabaví aj keďlď bude väčšie. Pekný nevtieravý dizajn.
- Ovladače nevydrží dětské zacházení - kabel se snadno zlomí
- Autíčko bleska jede mnohem rychleji než to druhé autíčko
- Koupil jsem dva autodráhy a spojil je.
- Žádné jsem nenašel
Zboží zakoupeno v akci za zvýhodněnou cenu. Bohužel po vložení do košíku jsem zaplatil plnou cenu.
Kvalitní, nerozbitná hračka. Podporuje motoriku dítěte
- krásná hračka
super dráha, synovci se moc líbila, dostal pod stromeček a od té doby se od ní nemůže odtrhnout, doporučuji
- Výhoda asi jediná a to, že to má doplňky.
- Šroubky do sebe absolutně nepasuji.
- Predvrtane díry nesedí, takže kolikrát je díra a šroub úplně mimo. A když už se konečně člověk trefí, tak to ani pořádně nedrží.
- Patra nedrží vůbec ve zlabkach, po kterých vede výtah. Takže celá garáž je nestabilní.
- Nájezdy na vjizdeni aut - tak ty rádoby predpripravene dírky na vsunuti do připravenych kolíků, ty mě hodně pobavily. Celá garáž je tím pádem pokrivena. Věčně to musím dotahovat a rovnat.
- Jsem strašně zklamaná zpracováním produktu. Krabice mi ležela doma měsíc kvůli tomu, že jsme čekali na synovo narozeniny. Kdyby to bylo do 14ti dnů, produkt okamžitě odesílám na vrácení. Nesetkala sem dlouho s tím, aby šlo něco takto špatně složit. Když už se to složí, tak to nedrží. Vybírala jsem dřevo, protože dřevěné hračky víc vydrží. Tak prvně zklamání . Kdyby to nebylo tak drahé, člověk nad tím mavne rukou.
- pekne spracovani
Siku Woody Garáž s výtahem a autíčky
Přidáno: 1. prosince 2021
(naposledy upraveno 27. prosince 2021)
Zakoupeno v Pompo.cz
Jednoduché sestavení
- Digitální ovládání umožňuje provoz více aut a tím řidičů najednou
- Větší šířka dráhy
- Mnoho možností pro rozšíření
- Dost vysoká cena
- Krátké a tuhé kroucené kabely ovladačů
Spokojenost
- Vše funguje jak má.
Hodnocení až po příchodu Ježíška.
Moje zboží bylo Mac Toys Svítící dráha 144 dílů ne 192 dílů.
Máte zde nějaký omyl. Hodnotím tedy 144 dílků.
- Kvalitní.
Krasná a pekne zpracovana hracka
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]